Bouwtitel

Wat is een bouwtitel?

Een bouwtitel is een recht, om op een daarvoor geschikt perceel, een Ruimte voor Ruimte woning in de provincie Noord Brabant te mogen bouwen. Via de Ruimte voor Ruimte regeling kunnen in de provincie Noord Brabant, woningen ontwikkeld worden in de ruil voor sanering van stallen. Lees meer over deze regeling...

Hoe ontstaat een bouwtitel?

Door de sloop van 1000 m2 stalruimte en het doorhalen van 3500 kg fosfaatrechten wordt een bouwtitel ontwikkeld. Tevens moet de locatie waar de bouwtitel ontstaat, aan diverse voorwaarden voldoen en dienen er diverse onderzoeken uitgevoerd te worden, om de bouwtitel vast te leggen.

Hoe verkrijgt u een bouwtitel?

Een bouwtitel kunt u betrekken vanuit de Ontwikkelingsmaatschappij (Provincie) maar ook regulier. Reland biedt u de mogelijkheid om een bouwtitel regulier te betrekken. Deze manier brengt een aanmerkelijk prijsvoordeel met zich mee.

Reland heeft een continue aanbod van bouwtitels in voorraad. Aangezien een bouwtitel maatwerk is, wordt het aanbod niet op de site weergegeven. Neem contact met ons op voor het actuele aanbod.

Bent u op zoek naar een bouwtitel, neem dan contact op met ons kantoor.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hulp nodig?
085 - 043 1949