Rood voor Rood regeling

Via de Rood voor Rood regeling kunnen woningen ontwikkeld worden in ruil voor de sloop van stallen en agrarische bedrijfsgebouwen. Het verbeteren van de de ruimtelijke kwaliteit van het buitengebied staat bij de Rood voor Rood regeling voorop. Dit kan gerealiseerd worden door stallen te slopen en te investeren in de natuur. Die investering komt vaak ten uitvoering via een bedrag wat in een zogenaamd landschapsfonds gestort dient te worden. In ruil voor de gesloopte stallen en de investering in de natuur kan dan een nieuwe woning gebouwd worden.

De Rood voor Rood regeling wordt door verschillende provincies gehanteerd. Gemeenten geven hier via zelf opgestelde regels, eisen en voorwaarden invulling aan. Bij Reland bent u aan het juiste adres als het gaat over de Rood voor Rood regeling en bijbehorende regelgeving!

Met de Rood voor Rood regeling kunt u door de sloop van gebouwen of stallen een nieuwe woning realiseren. Wilt u een stal slopen in het kader van de Rood voor Rood regeling? Plaats uw aanbod dan kosteloos op onze website.
Wilt u een nieuwe woning ontwikkelen? Ontdek de mogelijkheden hiervan via Reland adviseurs of neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hulp nodig?
085 - 043 1949