Ruimte voor Ruimte regeling

Via de Ruimte voor Ruimte regeling kunnen woningen ontwikkeld worden in ruil voor de sanering van stallen. Dit betekent dat stallen gesloopt worden en de milieu/omgevingsvergunning en dierenrechten worden ingetrokken. De kwaliteit van het buitengebied wordt hiermee verhoogd. In ruil daarvoor mag er een zogenaamde Ruimte voor Ruimte woning gebouwd worden. De Ruimte voor Ruimte regeling kan ingezet worden voor de stoppende veehouderij maar ook voor mensen die hun (droom)woning willen ontwikkelen.

Ruimte voor Ruimte regeling voor de stoppende veehouderij

Reland is de specialist als het gaat over de Ruimte voor Ruimte regeling en verzorgt graag het complete traject voor u als (stoppende) veehouder. Reland adviseurs begeleidt u zowel bij de bestemmingsplanwijziging tot de aanvraag en verkoop van de bouwtitel. Wij zijn specialist als het gaat over het VAB (vrijkomende agrarische bebouwing) beleid. Wij hebben een platform ingericht waar uw te slopen stallen kosteloos te koop kunnen worden aangeboden. U kunt uw aanbod direct online plaatsen. Nadien nemen wij contact met u op om te bekijken welke mogelijkheid het beste aansluit bij uw aanbod.

Ruimte voor Ruimte regeling voor de woning ontwikkelaar

Heeft u plannen om uw (droom)woning te realiseren in het  buitengebied? Of heeft u een eigen perceel grond waarop u (betaalbaar) uw woning wilt ontwikkelen? Dan biedt de Ruimte voor Ruimte regeling wellicht uitkomst voor u. Wij adviseren u hierin graag wat de mogelijkheden zijn. Ook wanneer u nog geen eigen perceel grond heeft kunnen wij binnen een door u aangegeven zoekgebied, een potentiële woningbouwlocatie zoeken. Dit noemen wij de locatiescan. Onze adviseurs verzorgen uw bestemmingsplanprocedure en wanneer u dit wilt het complete traject. Bij Reland bent u aan het juiste adres als het gaat over de Ruimte voor Ruimte regeling!

Om een Ruimte voor Ruimte woning te mogen bouwen dient u te beschikken over een bouwtitel. Neem voor meer informatie over de Ruimte voor Ruimte regeling of een bouwtitel contact op met een van onze adviseurs.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hulp nodig?
085 - 043 1949